De sprong maken naar een hoger niveau?
Keeperschool
Goals United

Over Goals United

Arjan Heerland heeft op het veld in de top van het amateurvoetbal gespeeld, maar in de zaal komt zijn talent pas echt tot zijn recht. Hij speelt jarenlang op het hoogste niveau bij onder meer: Bunga Melati, Hoornse Veerhuys, Hovocubo en ZVV Volendam. Hij heeft meer dan 350 wedstrijden onder de lat gestaan bij deze top clubs. Daarbij is Arjan jarenlang een vaste waarde geweest in het Nederlands zaalvoetbalteam. Hij heeft meer dan 60 interlands op zijn naam staan.

Na zijn carrière als keeper heeft hij zich ontfermt over de jeugd en senioren keepers van Volendam, Zwaluwen ’30 en EVC. Het doorgeven van zijn kennis is een drijfveer geworden. Inmiddels is hij keeperstrainer bij de KNVB voor alle nationale zaalvoetbalteams.

De ervaring en kennis van Arjan Heerland is een van de belangrijke speerpunten van Goals United. Naast Arjan zijn er ook andere trainers die de kneepjes van het vak als de beste kennen. Zij bundelen hun krachten bij Goals United om de volgende generatie keepers op te leiden tot de aller beste in het vak.

De sprong maken naar een hoger niveau?

meld je aan bij goals united

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!