De sprong maken naar een hoger niveau?
Keeperschool
Goals United

Levering en retour

Ik wil mijn bestelling terugsturen!

Bij Goalsunited.nl schrijven we SERVICE met hoofdletters! Ben je niet tevreden over het geleverde product, klopt de maat niet of is het artikel kapot? Stuur het dan terug naar ons door onderstaande stappen op te volgen.

Hoe zend ik producten terug?

Wil je producten retour sturen? Volg dan de instructies op de pakbon die je bij je bestelling hebt ontvangen.

Ik wil mijn aankoop ruilen?

Voor de geretourneerde artikelen wordt automatisch het aankoopbedrag teruggestort op je rekeningnummer. Wij ruilen dus niets om. Wanneer je een ander artikel wilt ontvangen, kun je hiervoor een nieuwe bestelling plaatsen. Ook hetzelfde artikel in een andere maat of kleur geldt als een nieuwe bestelling. Als je na je retour een nieuwe bestelling plaatst, brengt Goals United wel verzendkosten in rekening voor het verwerken en bezorgen van deze nieuwe bestelling. (tenzij boven het verzendkostenvrije bedrag) Dit geldt ook voor dezelfde artikelen in een andere maat of kleur.
 

Goals United.nl
Edammerweg 10
1131 DN Volendam


Hoe krijg ik mijn geld terug?

Zodra de terugzending door ons is ontvangen en geëvalueerd wordt het restitutiebedrag terugbetaald. De wijze van terugbetaling is afhankelijk van de manier waarop u uw artikel heeft afgerekend:


– Bij betaling via iDeal wordt het aankoopbedrag teruggestort op het bankrekeningnummer waarmee het artikel was betaald
 

Het bedrag zal worden gerestitueerd binnen maximaal 3 werkdagen na ontvangst van de retourzending. Als u vragen heeft over het ruilen of retourneren, kunt u ons op elk moment bereiken via info@goalsunited.nl.

 

De sprong maken naar een hoger niveau?

meld je aan bij goals united

Wij gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren!